סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

היי אנחנו יורדים לסיני מחרתיים ורציתי לדעת האם יש דרך ליצור קשר לשמירת מקום בכל חושה שהיא בלגונה הכחולה? בכל…

היי אנחנו יורדים לסיני מחרתיים ורציתי לדעת האם יש דרך ליצור קשר לשמירת מקום בכל חושה שהיא בלגונה הכחולה? בכל זאת אמצע אוגוסט וקשה להאמין שיהיו מקומות פנויים.
שאלה שניה-אלכוהול-המליצו לנו להביא את האלכוהול איתנו.רציתי לדעת האם יש טעם להביא ארגז בירות מהארץ-גם מבחינת מעבר הגבול וגם מבחינת אופציה לקירור-מקררים או או צידניות עם קרח-האם מספקים לנו?

תודה לעוזרים

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 6 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.