בפינת הפרגון:
היינו כמה ימים באבו גלום, התחלנו בקמפ שלא אזכיר את שמו, אבל פחות אהבנו
בקיצור, יצא שאכלנו אצל סבאח המהמם בקמפ אקווה. בערב הראשון כמעט התפגרנו מרעב כשחיכינו לאוכל, אבל וואלה הוא פינק אותנו בדגים מושלמים שיצאו בבוקר מהים, היה טעים ברמות וכמות מפוצצת
כן כדאי להתמקח על המחיר, בהתחלה רצה 400 ל והורדנו ל350, אבל היה נדיב מאוד ביחס למקומות אחרים. וחשוב חשוב להתכונן להמתנ של כמעט שלוש שעות לארוחת ערב או שעתיים לבוקר (שהייתה מאוד קטנה אבל טעימה)
המלצה נוספת על קוסמוס שגילינו במקרה ובו ישנו. רוב הימים לא אכלנו שם כי המטבח טבעוני, אבל כשכן, היה טעים בטירוף ונדיב. הלינה גם הייתה מוצלחת, החושות ללא מזגן או מאוורר אבל משהו בזווית שלהן כנראה מאפשר יחסית אוורור טבעי, היה נקי ונעים וישגם חושות עם מיטה על הגג שממש כיף לישון בה בלילה.
אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך