היי לכולם
חזרתי הלילה מחופשה חלומית בת 8 ימים בדהב ושארם. להלן התרשמותי מהמקומות שאנחנו חווינו-
הזמנו את בתי המלון מבוקינג בחודש יוני. ראינו שאחר כך כל המחירים קפצו ו/או אזלו.
מעברי גבול- לא ארחיב כי כבר נכתב על הכל כבר. רק אציין שהגענו לגבול ביום חמישי ב-7:30 ולקח כ-3 שעות. משיחה שלי עם בקרית הגבול, סביב 10:00 כל הלחץ נגמר.
נסיעות- נסענו קודם לדהב, מדהב לשארם ומשארם חזרה לטאבה. את כל הנסיעות סגרתי עם אחמד סעד מראש. בחור רציני ואדיב. לאורך כל החופשה התעניין ודאג לנו. מי שירצה את הטלפון שלו אשלח בשמחה.
דהב- שהינו 4 לילות במלון ג׳אז דהבייה המקסים. המיקום של המלון מהמם בעיניי. החוף כייפי והבריכה גדולה ונעימה. כל צוות העובדים אדיבים והתחברנו עם כולם. נענו לכל בקשה שלנו וסייעו מעבר למצופה. מבחינתי הלוקשיין של המלון מנצח. הזמנתי חדרים מול הים וקיבלתי כאלה על הקרקע. היה מדהים להתעורר כל בוקר מול נוף הים. הבריכה הייתה פסיעה מהמרפסת וכך גם הירידה לחוף. בחוף יש אפשרויות לצלילות, ספורט ימי וסאפ. הבת שלי עשתה מסאג במלון הזה ונהנתה מאוד. בעלי עשה חמאם טורקי ומסאג במלון אחר במחיר מעולה. מדהב יצאנו עם חמודי המקסים שדובר עברית לבלו הול, אבו גאלום ובלו לגון. חוויה מדהימה.
מבחינת אוכל במלון- לא הכל היה לטעמינו אך היה מה לאכול. רעבים לא היינו. בקיצור, מומלץ בחום.
ואז….
הגענו למלון או יותר נכון לארמון שנקרא ריקסוס פרימיום סיגייט ל-3 לילות. במילה אחת ואוווווו. הכל, האוכל, המסעדות אל קראט שכלולות במחיר, החדרים, העובדים, הקוקטיילים, הבריכות, המגלשות, הקרטינג, האווירה בים, ההסעה לשנרוקלים בחוף, הספא המטורףףףף שלהם ועוד. ארוחות טעימות מסביב לשעון. אין מילים לתאר את היופי והעוצמה של המקום. אנחנו לקחנו חדרים בחלק של פארק המים. המלון מחולק לשניים עם מנהרה תת קרקעית שמחברת באמצעות טוקטוקים. כל חלק הוא חוויה וניתן להנות ולחוות הכל מהכל. החדרים שלנו היו מסוג דלקס עם נוף לבריכה והיו גדולים ומאובזרים עד הפרט הכי קטן. לכל בניין מנקה צמוד מהבוקר עד הערב.
יש רק בעיה אחת עם המלון הזה- כמעט ולא יצאנו ממנו לראות את שארם. היינו רק בסוהו סקוור כי כל כך כיף שם שלא מרגישים צורך לצאת. מבטיחה לעצמי בפעם הבאה לא לפספס את קפה פארשה שממש רציתי לראות.
תהנו ומי שירצה פרטים של כל נותני השירותים, יש לי באנשי הקשר מיליון מוחמדים ואחמדים למיניהם?
היי לכולם חזרתי הלילה מחופשה חלומית בת 8 ימים בדהב ושארם. להלן התרשמותי מהמקומות שאנחנו חווינו- הזמנו את בתי המלון מבוקינג בחודש…
קבוצת הפייסבוק
הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 4 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.
ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.
אם את צריכה רגע של שקט,להתנתק מהכל לזמן שכולו בשבילך עם חבורת נשים והרבה שחרור,אוכל טוב ויוגה ✨ מזמינה אותך לריטריט
לפוסט >>
קבוצת הפייסבוק
ינואר 2, 2024
4:54 pm
היי ושבוע טוב ???? עבר מעט זמן מהאירועים האחרונים שהתרחשו, אז כרגע ריטריט יוגה בסיני לא מתאפשר לצערי. אשמח שניפגש, נשוחח
לפוסט >>
קבוצת הפייסבוק
אוקטובר 29, 2023
12:01 pm