סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

חוזר מסופש בסיני פעם ראשונה. קודם אגיד שהשד לא כזה מפחיד.בקטע טוב כמובן. סגרנו מונית דרך קאמפ ראמדן. אחלה של נהג (אבו-נור)

חוזר מסופש בסיני פעם ראשונה.
קודם אגיד שהשד לא כזה מפחיד.בקטע טוב כמובן.
סגרנו מונית דרך קאמפ ראמדן. אחלה של נהג (אבו-נור) שלקח אותנו גם לכל מקום (דהב-והיה איתנו כל היום) במחיר טוב.
הגענו לחושה אוכל מעולה,לא אכלתי את הבשר אבל יש מספיק מה לאכול שם ואוכל טוב.
אגיד על רמדאן קאמפ באמת שירות טוב (עליבאבא וסאלם הגברים) אווירה ממש טובה ובימי שישי מקלובה טעימה.
נסענו לדהב עשינו טרקטורונים (הנהג מונית סגר לנו דרכו).
אל תצפו כשעברתם את הגבול להכנסת אורחים כי מתנהגים שם בזלזול אבל היחס שמקבלים אחרי מהחושה מפצה מאוד.לפחות אצלנו.
מבחינת אינטרנט לפעמים הוא בסדר (וצאפ) ולפעמים נופל.אם אתם רוצים הכי בטוח לקנות סים אחרי שעברתם את הגבול כי בחושות עולה ביותר כסף.

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 3 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.