סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

מרגישה צורך להזהיר כי מעבר לבאסה גם חטפנו קלקול כיבה: דיס-המלצה על הדיונה הלבנה של סאלים בנואיבה. מטבח מטונף שלא…

מרגישה צורך להזהיר כי מעבר לבאסה גם חטפנו קלקול כיבה: דיס-המלצה על הדיונה הלבנה של סאלים בנואיבה. מטבח מטונף שלא ראיתי בחיים, אוכל דוחה ויקר (איך הורסים טחינה?!? וסחלב ב80! Wtf) מנת טוסט הגיעה (כעבור שעה וחצי) עם רימה חיה. היינו במלא חופים נהדרים בסיני, חבל שמקום כל כך מעפן מוציא שם רע לאחרים.

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 4 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.