סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

שאלות בקשר לטאבה. בוקר טוב . ותודה רבה מראש על העזרה. מספר שאלות בבקשה 1. אנו משפחה זוג עם שני…

שאלות בקשר לטאבה. בוקר טוב . ותודה רבה מראש על העזרה. מספר שאלות בבקשה 1. אנו משפחה זוג עם שני ילדים בגילאי 12 ו9. כולם מחוסנים עם תו ירוק. אבל עברה מעל חצי שנה מעל החיסון ה3 שלנו ובמקרה של הילדים השני. האם צריכים בדיקה בכניסה לטאבה או תעודת ההתחסנות מספיקה.?2. האם צריך לשלם אגרת מעבר בצד הישראלי ובצד המצרי, במידה ויש לי בוקינג למלון טאבה הוטל ונלסון וילג'. זה היה בעבר.3 במידה ונרצה להוציא כסף מחוץ למלון היכן עדיף להחליף ללירות מצריות. בגבול ? הילטון.?.לגבי הPcr בחזרה. אני מבין שאין דרך להתחמק…עלות 100 לאדם. תודה רבה מראש.

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 4 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.