שמחה לחזור בפעם הרביעית יחד לסיני ???
לחוות **סוף שבוע של חופש יוגה, תנועה ומגע.**
רגע אחרי החגים ולפני שניהיה קר מדי להכנס למים.
נחזור להתארח בחוף האהוב עלי ביותר בביר סוואר כ- 40 דקות נסיעה מהגבול, במקום עם בקתות חדשות עם מזגנים וחושות יפות עם מאווררים.
נחווה ביחד מסע דרך ארבעת האלמנטים של הטבע – אדמה, מים, אש ואוויר אשר יילוו אותנו בנוכחותם הפיזית ובתרגולים השונים.
ונחווה את השקט של סיני מבחוץ ומבפנים.
כל הסדנאות הקודמות שלי התמלאו מהר מאוד,
ויש מקום רק ל 20 משתתפים.
אז אם אתם יודעים שאתם רוצים לבוא איתי לסיני,
מוזמנים להרשם בהקדם כאן: [**https://lp.vp4.me/kjfw**](https://lp.vp4.me/kjfw?fbclid=IwAR3AR1SbbMOJRZUYV5fd6UrkhCK_qx4pLDW0VUT1-G7weSTtwprx1HBljpY)
**חמישי-שבת
7-9/11
סיני, ביר סוואר**
5 נרשמים ראשונים משלמים רק 589 ש"ח
עבור הסדנאות ציוד היוגה והטקסים
ואחר-כך המחיר עולה ל 621 ש"ח.
לפרטים והרשמה הכנסו לקישור: [**https://lp.vp4.me/kjfw**](https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flp.vp4.me%2Fkjfw%3Ffbclid%3DIwAR2QwXk2t4BniUO0cKvGAnNZ8CrrANEpfejzapW-PqzIGrWaPVi8T6pqOiQ&h=AT1HeZRISEard2e43m0fl_M6p6Yd0Enk9hy7lV0isQjcx_jCfdqLmudS_pXdMrznudB5Sxy-XkeulmfEKrTgbUE01WE-PI33LeAPeIgtYkU9VkOxJEwna_1iFBKiAPPLc8M1txyfyPgZqA3mgpgaw8xVmbpv)
* פוסט זה מכיל תמונות אותן ניתן לראות בפוסט המקורי המופיע בקבוצה