סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

חברים יקרים שבוע שעבר בסיני כמה חברים והיה שבוע מושלם… אבל רק רציתי להזהיר מחושה אחת בראס אבו גלום בלושה…

חברים יקרים שבוע שעבר בסיני כמה חברים והיה שבוע מושלם… אבל רק רציתי להזהיר מחושה אחת בראס אבו גלום בלושה של אחמד. הגענו אליו והיה נראה מההתחלה שהוא בן אדם קצת לא אמין למרות שהוא הפגין אמינות גבוהה מאוד…
סגרנו איתו ל150 לירות לאדם בלילה שאח"כ הבנו שזה מאוד יקר.. ועוד על מטבח 20 לירה לאדם שבמקומות אחרים זה לא תוספת תשלום ביכלל.
ישבנו שם בערב והוא כל רגע שאל אותנו מה עם הכסף וממש חפר על כל העינין של התשלום..
בבוקר הוא שאל אותנו אם אנחנו רוצים קפה בהתחלה לא רצינו ואז שאלנו את מי שמכין את הקפה אם זה בתשלום והוא אמר שלא אז הזמנו קפה.
קיפלנו את הציוד שלנו בחושה ופתאם הזה שהכין את הקפה בא אלינו ואמר לנו שאחמד אומר שלא שלמנו על הקפה והוא רוצה 100 לירות, 50 לירות לכוס קפה.
אמרנו לו שאנחנו רוצים לדבר עם אחמד הלכנו אליו ואמרנו לו שאמרו לנו שהקפה ללא תשלום. הוא אמר שאין דבר כזה ובעיקרון כוס קפה עולה70 ךי
לירות והוא הוריד לנו ל50 אבל ביגלל שאנחנו משקרים הוא מעלה לנו גם ל70. התווכחנו איתו ולאחר איומים מצידו סגרנו על 100 לירות.
פשוט אדם שקרן שמנסה לתפור אותך בעוד ועוד כסף!! בלילה אחרי הלכנו לחושה אחרת באותו החוף והיה ממש מושלם!!
ממש ממליץ לא להגיע אליו…

* פוסט זה מכיל תמונות אותן ניתן לראות בפוסט המקורי המופיע בקבוצה

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 6 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.