סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

**מתכננים לרדת 7 חבר'ה בראשון הקרוב וזוהי התוכנית בגדול, אשמח אם אנשים שיכולים לעזור לנו למצוא לדברים הללו מדריכים \…

**מתכננים לרדת 7 חבר'ה בראשון הקרוב וזוהי התוכנית בגדול, אשמח אם אנשים שיכולים לעזור לנו למצוא לדברים הללו מדריכים \ מקומות לינה טובים. בכללי אשמח אם תגידו אם הדברים הללו שווים באמת ועל מה כדאי לוותר או להוסיף דברים אחרים:**

יום ראשון: לאחר מעבר הגבול עושים שייט לאי האלמוגים ולמצודה שליד טאבה (מומלץ? איך מתאמים?). אח"כ נסיעה לוואדי וואש וואש (צריך מדריך?) ולנסוע משם לנואיבה לחושה (safari beach).

יום שני: להתסובב קצת בנואיבה, ולהינות מהחוף. אח"כ נסיעה ללגונה הכחולה ומשם לצלילה ושנירקולים בבלו הול. אח"כ לינה בראס אבו גלום.

יום שלישי: בבוקר טיול טרקטורונים, הסתובבות קצת בדהב, ואח"כ לקראת הצהריים לצאת לסנטה קתרינה. לעשות שם באיזור טיול קצר ויפה לקראת השקיעה וישנים שם באיזה בוסתן באיזור (איפה כדאי?).

יום רביעי: לפנות בוקר עולים את ההר הגבוה. אח"כ להתחיל חזרה לכיוון הגבול (איפה עוד כדאי לעצור בדרך? מקומות טובים לשנירקול וצלילות…)

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 5 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.