סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

חברים, מי יכול להסביר לנו את זה – אילו מסמכים עלינו להציג בגבול מאילת לתבא לשני מבוגרים ושני ילדים מישראל….

חברים, מי יכול להסביר לנו את זה – אילו מסמכים עלינו להציג בגבול מאילת לתבא לשני מבוגרים ושני ילדים מישראל. אנחנו הולכים לשרם. אני מבולבל. נבצע בדיקות PCR באנגלית עם זמן ניתוח של 72 שעות – מה עוד?
נבצע בדיקות PCR באנגלית עם זמן ניתוח של 72 שעות – מה עוד? אני יודע שלאורחים מאוקראינה נדרש קיבעון אמיתי על נייר הבחינה ואפילו קוד QR! . אבל בישראל התוצאה של מבחן ה- PCR (באנגלית ובזמן) נשלחת רק בדואר אלקטרוני אני פשוט יכול להדפיס אותו. ולא כאן קוד QR.

Friends,
Who can normally explain – what documents we need to show at the border from Eilat to Taba for 2 adults and 2 children from Israel.
We go to Sharm. I’m confused.
We will made PCR-tests on English with Time of analys 72-hours – what else?
I know that for guests from Ukraine requires a real stamping on the test-paper and even a QR-code!
But in Israel, the PCR-test result (in English and Time) only sending on E-mail. I just can to print it. And is not here QR-code.

Друзья, кто может нормально объяснить какие документы надо показать на границе из Эйлата в Табу для 2 взрослых и 2 детей из Израиля.
Едем в Шарм.

Я запутался. Кроме ПЦР-тестов – что еще?

Я заю, что для гостей из Украины требуют настоящую печать на тесте и даже QR-код. Но в Израиле результат теста на английском и с указанием времени теста, просто присылают по интернету на почту. QR- кода там нет.

Я запутался, помогите пожалуйста. Расскажите весь путь и процедуру!

Спасибо.

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 5 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.