סיני טיפים והמלצות
סיני טיפים והמלצות

?מבחר מהמקומות הטובים ביותר בשארם שבהחלט שווים ביקור ועדיף לעשות זאת בעצמכם. ✔️ סוהו (soho square )- איזור בילוי בוהק באורות,…

?מבחר מהמקומות הטובים ביותר בשארם שבהחלט שווים ביקור ועדיף לעשות זאת בעצמכם.
✔️ סוהו (soho square )- איזור בילוי בוהק באורות, המכיל חנויות רבות, ברים, מסעדות, בתי קפה, קולנוע, משטח החלקה על הקרח , האטרקציה העיקרית של סוהו היא המזרקה המזמרת, היא מופעלת בערב למשך 15 דקות בתחילת כל שעה.
✔️השוק הישן – (old market) – בזאר מזרחי שמוכר מזכרות שונות, שטיחים, בגדים, נרגילות, תבלינים, כלי כסף – תוכלו למצוא כאן הכל. גם אם אינכם מתכננים לקנות דבר, כדאי לשוטט בבזאר אך ורק מתוך סקרנות אתנוגרפית.
? כאן נמצא המסגד הגדול והמודרני ביותר בשארם מסגד אלסחאבה .
✔️ ג'נינה סיטי(genena city)- הוא מרכז קניות גדול הממוקם בסמוך למרכז העיר (נעמה ביי) . מקום עם מרפסת פתוחה עם הרבה בתי קפה עם נוף יפה של שארם א-שייח'. מדי יום לאחר השעה 21:00 יש מופע ריקודים בחינם .
✔️ מסעדת פארס ( fares restaurant ) – מסעדת הדגים המפורסמת ביותר בשארם א-שייח. ?כאן הם מגישים שרימפס אופנתי טעים , עושים תערובת מצוינת של פירות ים על הגחלים. הקפדו גם לנסות מרק הדגים מיוחד של פארס . בואו עם המלצר לשולחן התערוכה ובחרו את המוצרים בעצמכם .
✔️ פארשה קפה ( farsha mountain lounge ) – המקום הכי אטמוספרי, ממוקם על צוק. לאחר שביקרתם בו פעם אחת, בהחלט תרצו לחזור שוב.
?להזמנת הסעות למקומות האלה עם צוות דובר עברית / עם מחירים סבירים
?לפרטים נוספים
20185460639+ וואטסאפ /וויבר או תכנסו לדף הפייסבוק של (ים וטבע בשארם א-שייח' ) https://web.facebook.com/sunandnatureinsharm

אם מצאתם בעיה בפוסט ואתם חושבים שיש צורך להסיר אותו מהאתר ו/או מקבוצת הפייסבוק אנא מלאו את הטופס למטה ואנו נבחן את בקשתכם ונסיר אותו במידת הצורך

קבוצת הפייסבוק

הפוסט הנ"ל נכתב על ידי אחד מחברי או חברות קבוצת הפייסבוק "סיני טיפים והמלצות" לפני 4 שנים. שמו או שמה לא מופיע באתר מטעמי פרטיות וגלוי עבור משתמשים החברים בקבוצה בלבד.

ניתן להצטרף לקבוצה ממש כאן.